Senaste Inlägg

DAX ATT FYLLA PÅ !!!!!!!

Nu var det ett tag sen förra inlägget, dax att fylla på. Ja påsken blev ju vädermässigt helt underbar, sol sol sol och riktigt varmt. Helene och jag var i stugan och målade, Helene taket i stora rummet och jag målade väggar och tak i nya tvättstugan och duschen. Men vi varvade med att njuta av solen och värmen och fika i våran tvåsittsmöbel på altan. Ja vi trivdes alldeles utmärkt katten och vi. På skärtorsdag hade vi besök av Johnny o Maria, P-O och Gerd vi intog en lång middag och pratade minnen och framtid, många skratt blev det, ja det det var riktigt roligt. Påsken innehöll också ett besök hos svärmor Märta som fyllde 82 år på påskafton, sedan åt vi middag hos oss med alla barnen hemma. Det blev lite gitarrspel för barnen och mig vilket inte hör till vanligheterna, men jag får hoppas att det blir mer framöver.


OBS Katten som sitter i fönstert och lyssnar.


Winnerbäck för hela slanten.

 
Christian skriver ner ackorden.

I helgen blir det Volla ( baksidan av Åreskutan ) tillsammans med Blomqvists och Sörensen (stugägare). Och det är verkligen speciellt att åka dit, det var ett tag sen sist för oss. Man måste börja med att åka skidor i 2 km uppför mot fjället där stugan ligger, inget vatten finns ( kanske i bäcken om man kommer åt)  ingen el, all värme är vedeldade kaminer. Ja det är verkligen att komma bort från all lyx, men det blir en härlig avkoppling, förhoppningsvis blir det bra väder och säkert någon skotertur (eller skidtur) upp på fjället.  Avfärd lör 09.00 hemma igen på måndagkväll.

HOPPAS ATT NI ANDRA OCKSÅ HAR NÅGOT BRA ATT SE FRAM EMOT I HELGEN! (skriv gärna här och berätta)

Tjing Tjong i blåbärsriset.

2 Kommentarer

Postat av: Marieke den 2009-04-17 @ 12:18:14

Hej hej....



Vi ha också en mycket "speciell" helg...."Bynfest"...Idag speciell för barnen och jag är press och fotograf för byntidning. Men vi bor i Holländerna...alltså...regn!!!

I kväll vi ha en "Play-back-show" och här jag är också "press".

I morgon en "Expansion" och en Volleyballtyrnering och musik i kväll. På söndag vi börja med en Gudstjänst, på middag en cykeltur och när avstängning "matiné"... och troligtvis varje dag REGN!

Så.....vill någon byta?



Ha alla en bra helg....

Marieke

Postat av: Marieke den 2009-04-17 @ 12:19:47

By the way...nice pictures!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback